Site Overlay

Over ons

We zijn een kleine groep gepassioneerde, maar ook bezorgde Nederlanders. Wij (de schrijvers) zijn geen journalisten of wetenschappers, maar gewone burgers die teleurgesteld zijn geraakt in de huidige berichtgeving en journalistiek. Op de achtergrond worden we ondersteund door enkele artsen, wetenschappers en een geweldige groep lezers die ons waardevolle kritiek en informatie geeft. Wat we hier doen is informatie bijeenbrengen die een andere kant belichten, waarvan we vinden dat ze te weinig in het nieuws te zien zijn. Dit is onze manier om verantwoordelijkheid te nemen.

Het is ons opgevallen dat er veel onduidelijke en tegenstrijdige berichten op tv en sociale media te vinden zijn. Graag onderzoeken we zo objectief mogelijk verschillende bronnen. Veel informatie waarvan we het idee hebben dat die belangrijk is om te weten, krijgen we niet in de reguliere media te zien.

Er worden momenteel besluiten in de politiek genomen die raken aan onze vrijheid. We vinden dat hier zeer kritisch naar gekeken moet worden. Niet alleen door onze Eerste- en Tweede Kamer, maar zeker door ons als burgers. Vrijheid is een ontzettend groot goed waar we uiterst zuinig op moeten zijn. Voor onszelf, maar vooral voor de generaties na ons.

Deze periode vraagt om alertheid, kritisch nadenken en het vormen van een objectieve visie. Onze vrijheden willen we graag samen met jullie behouden.

Arno Mühren
Lianne van den Heuvel