Site Overlay

3. Vaccin vs. Immuunsysteem

In het nieuws wordt veel gesproken over vaccins. Er wordt weinig gemeld over bestaande mogelijkheden om het coronavirus te voorkomen of genezen. Ook wordt er weinig gesproken over manieren om het immuunsysteem te versterken.

Zijn er remedies tegen het coronavirus bekend?

Er zijn ondanks vele tegenberichten wel degelijk bewezen remedies beschikbaar.

  • Vitamine C
  • Hydroxychloroquine + Zink

Wat is er over Vitamine C bekend?

New York
Behandelend arts Dr. Andrew G. Weber en vertegenwoordiger van Northwell (23 ziekenhuizen) Jason Molinet, geven aan dat Vitamine C breed en succesvol ingezet worden voor het behandelen van COVID-19.

The patients who received vitamin C did significantly better than those who did not get vitamin C.
It helps a tremendous amount, but it is not highlighted because it’s not a sexy drug.

— Dr. Andrew G. Weber

Bron

Uit het medische tijdschrift The Lancet
The Lancet, één van ’s werelds oudste, meest toonaangevende en best bekende medische tijdschriften, heeft aanbevelingen geschreven in hun artikel Treatment for severe acute respiratory distress syndrome from COVID-19. Hierin schrijven ze;

Rescue therapy with high-dose vitamin C can also be considered.

Bron

Uitspraak over Vitamine C door Dr. Anthony Fauci (US COVID-19 Task Force)
Dr. Anthony Fauci, medisch specialist binnen de Amerikaanse COVID-19 Task Force heeft geen problemen met het gebruik van Vitamine C. Hij noemt het totaal onschadelijk om Vitamine C te gebruiken, als het niet om buitengewoon hoge hoeveelheden gaat. Hij zegt; sommige studies tonen veelbelovende resultaten in het behandelen van infecties, andere studies niet.

Bron

Uit het persbericht van China’s Xi’an Jiaotong University Second Hospital
Het volgende vertaalde tekst komt uit het persbericht van het Xi’an Jiatong University Second Hospital, waar patiënten die leden aan COVID-19 werden behandeld.

On the afternoon of February 20, 2020, another 4 patients with severe coronavirus pneumonia recovered from the C10 West Ward of Tongji Hospital. In the past 8 patients have been discharged from hospital. . . [H]igh-dose vitamin C achieved good results in clinical applications. We believe that for patients with severe neonatal pneumonia, and for critically ill patients, vitamin C treatment should be initiated as soon as possible after admission. Numerous studies have shown that the dose of vitamin C has a lot to do with the effect of treatment. High-dose vitamin C can not only improve antiviral levels, but more importantly, can prevent and treat acute lung injury (ALI) and acute respiratory distress (ARDS).

Bron (klik op de getoonde knop om het artikel te tonen. Het artikel is in het Chinees. Gebruik bijvoorbeeld de vertalingswebsite www.deeple.com om de tekst te vertalen)

DSM vervoerde op 50 ton Vitamine C naar Hubei, China (regio waar Wuhan de hoofdstad van is).

Dr. Richard Cheng, behandeld arts in Wuhan
Dr. Richard Cheng, behandeld arts, momenteel werkend in Wuhan, maakt gebruik van Vitamine C voor de voorkoming en behandeling van COVID-19. Dr. Richard Cheng houdt een weblog bij over zijn werkzaamheden, de methode en resultaten via zijn YouTube kanaal.

Door Nederlandse website ortho.nl gepubliceerd in diverse artikelen.

Orthomolecular Medicine News Service

De Orthomolecular Medicine News Service bestaat uit een professionele redactieraad van 46 academische professionals wereldwijd. Zij rapporteren sinds kort regelmatig om zo bewustzijn te creëren over de goede werking van Vitamine C in de strijd tegen COVID-19.

Lees het volgende artikel met wetenschappelijke bronnen over een uitleg waarom Vitamine C tegen het coronavirus helpt.

Vitamin C and COVID-19 Coronavirus

En het volgende artikel voor een overzicht van de werkzame vitamines tegen het coronavirus en welke hoeveelheden te nemen.

Vitamin C protects against the coronavirus

Waarom gaan media in de aanval tegen Vitamine C?

Er gaan diverse media-artikelen rond die de effectiviteit van Vitamine C als onbewezen en als nepnieuws bestempelen. Deze artikelen zijn vaak geschreven voordat het persbericht van het Chinese ziekenhuis naar buiten kwam. Informatie over Vitamine C wordt op YouTube en Facebook regelmatig gecensureerd. Er zou beter naar gekeken kunnen worden, want het is logisch dat er nog geen onderzoek bestaat voor een nieuw virus, maar het onderzoek dat wel is gedaan naar longontsteking zoals dit voorkomt bij dit virus is veelbelovend. De resultaten die nu gehaald worden kunnen niet langer ontkend worden.

Studie door de Cleveland Clinic (zie de secundaire onderzoeksresultaten)

Waarom publiceert de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit een publiekswaarschuwing tegen het gebruik van vitamines?

Op 26-03-2020 publiceerde de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) een publiekswaarschuwing tegen het gebruik van vitamines voor het voorkomen en genezen van COVID-19. Ook melden zij dat het gebruik van vitamines de weerstand niet verhogen.

Door meer vitamines te nemen krijg je geen hogere weerstand en ben je ook niet beter beschermd tegen ziekmakende bacteriën en virussen (informatie van het Voedingscentrum).

Deze claim is bewezen onjuist. Vitamine C heeft na strenge wetenschappelijke beoordeling officiële Europese weerstandsclaims ontvangen.

Waarom publiceert het NVWA een publiekswaarschuwing tegen het gebruik van weerstandsverhogende vitamines in tijden dat het verbeteren van de weerstand van (levens)belang is?

Ondertussen is vitamine C bij veel winkels uitverkocht. Is dit een teken dat de Nederlandse bevolking zelf verantwoordelijkheid neemt voor de gezondheid?

Wat is er over hydroxychloquine bekend?

Hydroxychloroquine is een anti-malaria middel dat al 80 jaar wordt voorgeschreven.

De Amerikaanse president Donald Trump kwam na gesprekken met artsen en farmaceuten tot dit mogelijke behandelingsmedicijn. Direct na zijn verkondiging werd hij aangevallen door de media en diverse politici. Ze noemden het onverantwoordelijk om met een niet-bewezen middel op mensen te experimenteren. Wat Trump aangaf, is dat het een bekend medicijn is wat al vele jaren gebruikt wordt tegen malaria, auto-immuunziektes en reuma (getest en veilig). De verwachtingen voor de behandeling van COVID-19 waren veelbelovend. Hij wilde dit medicijn bij terminaal zieke mensen inzetten; stel dat het werkt?

Hierop volgend werd Trump ervan beschuldigd aandelen in een farmaceutisch bedrijf te hebben die hydroxychloroquine produceert; dit bleek uiteindelijk mee te vallen.

De collectie studies die op de website c19study.com zijn verzameld, laten zien dat Hydroxychloroquine in bijna alle gevallen effectief is bij vroege toepassing in de 1e lijn (huisarts) en gemixte resultaten geeft in de 2e lijn (tot 60%, Intensive Care).

Er worden goede resultaten behaald met hydroxychloroquine

Waarom mag het succesvolle geneesmiddel Hydroxychloroquine niet meer gebruikt worden ter behandeling van COVID-19 in Nederland?

Diverse video’s van Rob Elens en andere artsen zijn van YouTube verwijderd. Waarom wordt hier censuur op toegepast?

Waarom wordt in een effectiviteitsstudie naar hydroxychloroquine, vitamine C als placebo gebruikt?

In de studie naar de effectiviteit van hydroxychloroquine bij mensen met coronavirus, wordt Ascorbic Acid (Vitamine C) als placebo gebruikt.

Als een goed werkend medicijn als placebo tegenover een ander goed werkend medicijn wordt gezet, wat zal het resultaat van het onderzoek dan uitwijzen?

Welke organisatie financiert deze (valse) studie naar hydroxychloroquine?

In deze studie wordt de University of Washington als financierder genoemd, met de Bill & Melinda Gates Foundation als medewerkende organisatie. Echter heeft de Bill & Melinda Gates Foundation op 30 maart een flinke subsidie toegekend aan de University of Washington voor het houden van klinische trials voor COVID-19. Dit maakt de Bill & Melinda Gates Foundation toch de meer directe financierder van de studie.

COVID-19 Therapeutics Accelerator Awards $20 Million in Initial Grants to Fund Clinical Trials

Waarom plaatst De Volkskrant een misleidend artikel over Hydroxychloroquine?

In de Volkskrant werd op 25 augustus 2020 een artikel geplaatst waarin Maarten Keulemans stelde “Onderzoek: hydroxychloroquine haalde in Nederland geen snars uit”. Echter, in de studies die werden aangehaald, was geen zink toegepast (dit is voorwaardelijk voor een goede werking) en het werd in de 2e lijn (IC) toegepast terwijl het al vanaf voorjaar 2020 bekend was dat hydroxychloroquine succesvol is in de toepassing binnen de 1e lijn (zoals Rob Elens dit ook deed).

Wat is er over mogelijke vaccins bekend?

Er is geen vaccin tegen het coronavirus beschikbaar. Wel zijn farmaceuten wereldwijd bezig met het ontwikkelen ervan. De Bill & Melinda Gates Foundation investeert miljarden dollars in 7 potentiële vaccin kandidaten.

Waarom is de ontwikkeling van een vaccin zo dringend, als het virus niet dodelijker is dan een griepvirus en er bewezen geneesmiddelen bestaan?

Wereldwijd worden leiders opgeroepen om te investeren in vaccins. Ze lijken in hun toespraken een script te volgen. Het volgende filmpje laat hier een kleine selectie van zien.

Gezondheidsrisico’s

Wat wel bekend is, is dat er aanzienlijke gezondheidsrisico’s verbonden zijn aan het snel ontwikkelen en toedienen van vaccins. Bill Gates (van de Bill & Melinda Gates Foundation) geeft aan zo bezorgd te zijn over de mogelijke bijwerkingen van de vaccins dat deze pas verspreid moeten worden wanneer regeringen akkoord gaan met schadeloosstelling voor rechtszaken(!).

Update: Ondertussen is AstraZeneca bij voorbaat schadeloos gesteld voor vaccinatieschade. Begin september is de ontwikkeling van het vaccin tijdelijk stopgezet wegens ernstige complicaties (ruggenmergontsteking)

Verplichte Vaccinatie

Tegelijkertijd meldt Bill Gates in een interview met CBS News

Totdat we (wereldwijd) massaal gevaccineerd zijn, zullen rechten om in groepen samen te komen (sport, concert, protest, etc.) niet meer terugkomen.

Waarom wordt Bill Gates op vele nieuwskanalen als autoriteit gezien over de wereldwijde volksgezondheid?

Wat is er op grote schaal aan de hand?

Dr. Judy Mikovits, PhD wordt gezien als een van ’s werelds meest bekwame wetenschappers van haar generatie. Haar academische scriptie uit 1991, heeft een revolutie teweeggebracht in de behandeling van HIV AIDS. In het volgende interview spreekt zij over vaccins, corruptie, de medische wetenschap, het Coronavirus en de behandeling ervan.

Deze video is vrij direct na publicatie door zowel YouTube als Vimeo van hun platforms verwijderd. De video is op diverse ongecensureerde platformen te vinden, zoals bitchute.com (onderstaande video).

Na de publicatie van Plandemic 1, is er een wereldwijde media-campagne opgezet om Dr. Judy Mikovitz in een slecht daglicht te zetten.

In Plandemic 2 worden deze gebeurtenissen onder loep genomen en wordt het grotere plaatje laten zien van de hele pandemie.


Ga naar 4. Bill & Melinda Gates Foundation >